Jelentkezés és befizetés

Jelentkezés

A kongresszuson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. A kongresszusra való jelentkezéshez kérjük használja az on-line regisztrációs lapot.

Visszaigazolás

Jelentkezés után a rendszer automatikusan küldi a visszaigazolást. A visszaigazolás jelzi jelentkezése elfogadását és a megrendelt szolgáltatásokat. A választott fizetési módnak megfelelően szintén automatikusan megküldi a megadott e-mailcímekre a Önnek és számlafizetőjének az átutaláshoz szükséges díjbekérőt.

Számlázás

Minden befizetésről számlát állítunk ki a Jelentkezési Lapon megjelölt számlázási címre. Ha költségeit intézete, szponzora, vagy cége fizeti, kérjük pontosan adja meg a számlázási nevet és címet, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosíthatjuk.

Banki átutalás esetén a fizetés megtörténte után a számlát utólagosan állítjuk ki, és a postázási címre megküldjük a számlafizetőnek.

Természetbeni juttatások

Amennyiben a részvételi díj étkezéseket is tartalmaz (pl. kávészünet, ebéd, fogadás, vacsora), ezek természetbeni juttatásnak minősülnek. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli. A szervezőiroda a számlán a részvételi díjat megbontva, közvetített étkezésként, illetve regisztrációs díjként tünteti fel. A számlázási címt kérjük az online regisztráció során feltüntetni.

Befizetés

A részvételi díj, esti programok, valamint az opcionális programok díja az Asszisztencia Kft-nek előzetesen fizetendő. A megrendelt szolgáltatások díjának előzetes kifizetése a kongresszuson való részvétel feltétele.

Az alábbi befizetési módok lehetségesek:

Online bankkártyás fizetés VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB kártyák esetén a K&H Bank Zrt. biztonságos fizetési oldalára irányítjuk Önt, ahol a kártya adatait megadva online fizethet.
AMEX bankkártya AMEX kártya esetén online fizetés nem lehetséges, csak a hagyományos 'Mail Order' vásárlás. Ehhez töltse le a Bankkártyás Fizetés Engedélyező Űrlapot, töltse ki, írja alá és faxon vagy szkennelve e-mailben küldje el irodánknak.
Banki átutalás Számlatulajdonos: ASSZISZTENCIA Kft.
Bankszámla: 1040 1000 5051 5048 5750 1006
Bank: K&H Bank ZRt.
Cím: H-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
Swift: OKHBHUHB
IBAN: HU13 1040 1000 5051 5048 5750 1006
Közlemény: jelentkezô neve + 12PK rendezvény azonosító