Köszöntő

Akkreditáció
A rendezvény orvosi (OFTEX) és szakdolgozói (ETI) akkreditációja folyamatban van, amint rendelkezünk megfelelő információval, közzétesszük a weboldalon.

Tisztelt Kollégák

Engedjék meg, hogy a Magyar Orvosi Kamara Nógrád Megyei Területi Szervezete nevében szeretettel meghívjuk Önöket a következő Nógrád Megyei Orvos Napra, amelyet 2015. november 14 - én tartunk Salgótarjánban, a József Attila Művelődési és Konferencia Központban. Az Orvosi Kamara Területi vezetősége a korábban is sikeres orvos napot kétévenként változó helyszíneken rendezi amelyen, megyén kívüli prominens személyek is előadást tartanak. A délelőtti előadások aktuális témák összefoglalói és minden kollégát érdekelhetnek.

A Magyar Orvosi Kamara hatáskörét már a megalakulásakor is szűkre szabták, ezért az egészségügy és az orvosok szempontjából nem bír olyan jogokkal, amelyet szeretnénk, így sokak óhaját csak részben tudja teljesíteni. Bár a kollégák előtt ez nem mindig világos és látványos, de az orvosi kamara helyileg és országosan is teszi a dolgát, s a lehetőségek adta határon belül segíti az orvosok és egészségügyi dolgozók törekvéseit.

A rendezvényen az orvosok mellett szívesen vesszük más egészségügyben dolgozó diplomások és az asszisztensek, ápolónők részvételét is. Reméljük, minél többen eljönnek és megbeszélik az aktuális kérdéseket.

Ezúton buzdítok minden kedves Kollégát, hogy szakmai tapasztalatait, eredményeit, előadás formájában tegye elérhetővé mindannyiunk számára, így hozzájárulva Orvos Napunk értékéhez.

A Területi Szervezet nevében mindenkit szeretettel hívunk és várunk.


Dr. Gyurkó György
Elnök