motra_at_asszisztencia.hu
  +36 1 350 1854

Köszöntők


Kedves Kollégák

Szeretettel hívok meg Mindenkit a 2015-ben megrendezendő közös kongresszusra. Megtisztelő, hogy a Magyar Traumatológus Társaság és a Magyar Ortopéd Társaság ránk bízta ezt a feladatot, melyet korábban egyetemi városok kaptak meg. A kongresszus szombathelyi szervezésben, Sárváron, két helyszínen fog zajlani és remélhetőleg a barátságos környezet és a szervezők igyekezete feledtetni fogja az ebből adódó esetleges kényelmi szempontokat. A szakmai program kialakításánál figyelembe vettük a korábbi évek programjait és a helyi sajátosságokat is. Ismételten tervezünk prekongresszusi kurzusokat és tervezzük kiemelkedő hazai és külföldi előadók meghívását. Rendkívül fontos hogy méltó lehetőséget biztosítsunk fiataljainknak a bemutatkozásra, megmérettetésre, hiszen jövőnk zálogai Ők, szakmánk és a gyógyulni vágyók szempontjából is.

Reméljük, hogy Mindenki, aki eljön hozzánk jól fogja érezni magát és szakmailag, kulturálisan is megkapja mindazt, amit elvár egy ilyen rendezvénytől.


Dr. Biró Csaba

 

Kedves Kollégák!

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a MOT és MTT 2015. évi közös kongresszusára Szombathelyről hívhatom meg Önöket. Abból a városból, mely nem csak a legelső magyarországi egyetemi oktatókórháznak ad helyet, hanem egyben a betegek, elesettek és szegények védőszentjének, Szent Mártonnak a szülővárosa is. Az egykori Savaria most lelkesen készül Szent Márton 1700. éves születési jubileumára, kulturális, tudományos és hitéleti programokkal egyaránt. Ebbe a sorba illeszkedik be a MOT-MTT közös kongresszusa is, melyre 2015. június 11-13. között kerül sor Szombathelytől 25 km-re fekvő Sárvár gyógyfürdőjének tőszomszédságában.

Ezúton buzdítok minden kedves Kollégát, hogy szakmai tapasztalatait, eredményeit, javaslatait előadás vagy poszter formájában tegye elérhetővé mindannyiunk számára, így hozzájárulva kongresszusunk értékéhez, magas szakmai színvonalához. Külön szeretném felhívni a 35 évesnél fiatalabb kollégák figyelmét, hogy számukra önálló szekcióban biztosítunk lehetőséget tudományos prezentációkra bármely szabadon választott témában. A legjobb fiatal előadókat értékes díjban részesítjük.


Dr. de Jonge Tamás

 

Tisztelt Kolléganők, Kollégák, Kedves Barátaim!

Közeledik egy újabb közös orthopaed és traumatologus kongresszus, ezuttal Sárváron. Sárvár kiemelkedően alkalmas helynek igérkezik arra, hogy el tudjunk merülni a szakmai információcserében, de ugyanakkor biztosítja a kikapcsolódás, a wellness számtalan módját is. A szervezők hónapok óta azon dolgoznak, hogy minél gazdagabb programot állítsanak össze. Számos, neves külföldi szaktekintélyt sikerült meghívniuk, akik továbbképző, összefoglaló előadásukkal szakterületük ujdonságairól számolnak majd be.

Szeretném a résztvevő fiatalok figyelmét külön felhívni a kongressust megelőző tanfolyamokra, hasonlóan a tavalyi kongresszushoz , remélhetőleg ez is kellő érdeklődésre számíthat.

Ebben az évben is lesz Fiatalok Fóruma, a fiatal kollégák kibontakozásához igyekszünk lehetőséget teremteni.

Öröm számomra, hogy a két szakma megint együtt lehet, hogy a két társaság újra együtt tanácskozhat növelve ezzel a két szakma közötti kommunikáció és együtt gondolkodás lehetőségét.

Kívánok a résztvevőknek hasznos, eredményes kongresszust!

Tisztelettel


Dr. Detre Zoltán
a Magyar Traumatologus Társaság elmöke

 

Tisztelt MOT-MTT Kongresszus résztvevők!
Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a MOT Elnökeként köszönthetem a résztvevőket a Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság újabb közös, 2015. évi Kongresszusán, mely Szombathelyen-Sárváron kerül megrendezésre.

A MOT és az MTT vezetősége igen nagy figyelmet fordított arra, hogy olyan programot állítson össze, mely minden érdeklődő számára tartalmaz érdekességeket, legyen az ortopédus, traumatológus, fizioterapeuta, rehabilitációs szakember, gyógytornász, manuálterapeuata, vagy műtősnő.

Bízunk abban, hogy minél többen megtisztelnek bennünket részvételükkel, hiszen a korábbi közös kongresszusaink eredményességét ismerve ez a kongresszus is nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy kicserélhessük szakmai tapasztalatainkat, prezentálhassuk a mozgásszervi sebészetben elért eredményeinket.

Kívánom mindannyiunknak, a résztvevőknek, hogy az előadásokat követően is nagyon hasznosan és kellemesen töltsék idejüket a sárvári gyógyfürdők által biztosított kényelmes környezetben.


Prof. Dr. Szőke György
a Magyar Ortopéd Társaság elnöke

 

   Fényképalbum