kezsebesz_at_asszisztencia.hu
  +36 1 350 1854

Jelentkezés és Befizetés

Jelentkezés

A kongresszuson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. A kongresszusra való jelentkezéshez kérjük használja az on-line regisztrációs lapot.

Visszaigazolás

Jelentkezés után hivatalos visszaigazolást küldünk emailben vagy postai módon. A visszaigazolás jelzi jelentkezése elfogadását és tartalmazza a visszaigazolt szolgáltatásokat. A választott fizetési módnak megfelelően megküldjük Önnek, vagy számlafizetőjének az átutaláshoz szükséges számlát.

Számlázás

Minden befizetésről számlát állítunk ki a Jelentkezési Lapon megjelölt számlázási címre. Ha költségeit intézete, szponzora, vagy cége fizeti, kérjük pontosan adja meg a számlázási nevet és címet, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosíthatjuk.

Banki átutalás esetén a számlát előzetesen állítjuk ki, és a visszaigazolással együtt megküldjük a számlafizetőnek.

Természetbeni juttatások

A részvételi díj étkezéseket is tartalmaz (kávészünet, ebéd, vacsora), amely természetbeni juttatásnak minősül. A természetbeni juttatás után fizetendő adó mindenkor a részvételi díjat kifizető felet terheli. A szervezőiroda a számlán a részvételi díjat megbontva, közvetített étkezésként, illetve regisztrációs díjként tünteti fel.

Befizetés

A részvételi díj, szállodai elhelyezés, esti programok, valamint az opcionális programok díja az Asszisztencia Kft-nek előzetesen fizetendő. A megrendelt szolgáltatások díjának előzetes kifizetése a kongresszuson való részvétel feltétele.

Az alábbi befizetési módok lehetségesek:

Bankkártya A használni kívánt bankkártya adatait a  Bankkártya Engedélyezési Űrlapon juttassa el irodánknak. A kártya megterhelését követően küldjük meg Önnek számlánkat
Banki átutalás A befizetéseket az alábbi számlaszámra kérjük teljesíteni:
Számlatulajdonos:ASSZISZTENCIA Kft.
Bankszámla:1040 1000 5051 5048 5750 1006
Bank:K&H Bank ZRt.
Cím:1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79.
Swift:OKHBHUHB
IBAN:HU13 1040 1000 5051 5048 5750 1006
Közlemény:A jelentkezô neve és a 15MKT feliratot .

   Nemzetközi kurzus