A konferencia regisztrációt az IVSZ megbízásából az Asszisztencia Szervezõ Kft. végzi. A regisztrációs felület mûködtetése, a visszaigazolások küldése és a számlák kibocsátása is az Asszisztencia Kft feladata.

A szervezõ titkárság elérhetõsége:» menta@asszisztencia.hu | Tel: +36 1 350-1854Online Regisztráció Lezárult

A konferenciára történõ elõzetes jelentkezés lezárult. Kérjük, ne küldjenek újabb jelentkezést, mivel a Szervezõiroda a mostantól érkezõ jelentkezéseket nem dolgozza fel és nem igazolja vissza. Csak helyszíni regisztrációra van mód, a helyszíni regisztrációkra érvényes feltételekkel. Kérjük látogassa meg helyszíni regisztrációs pultunkat a konferencia helyszínén, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.


Szeretettel várjuk a rendezvényen!
Asszisztencia Szervezõ Kft.Részvételi díjak

Díjak IVSZ tagok nem tagok
Teljes részvétel 82.500 Ft+ÁFA 115.000 Ft+ÁFA
Csütörtök 65.000 Ft+ÁFA 85.000 Ft+ÁFA
Péntek 55.000 Ft+ÁFA 75.000 Ft+ÁFA
IVSZ kedvezmény
 
Az IVSZ tagokra vonatkozó regisztrációs díj igénybe vételének feltétele az érvényes (rendezett éves tagdíjú) IVSZ-tagság.
Korai kedvezmény
 
2013. augusztus 13. elõtti befizetés esetén 10% (Szállásköltségre nem vonatkozik.) Befizetés nélküli jelentkezés esetére a kedvezmény nem vonatkozik!
Mikro/KKV kedvezmény Az IVSZ szakmai bizottsága a pályázók közül 15 mikro- és KKV vállalat részére egyenként 25.000,- Ft kedvezményt ítél meg a konferencia teljes részvételi díjából. (A kedvezmények nem összevonhatók és a szállásköltségre nem vonatkoznak.). Napijegy vásárlása esetén a kedvezmény 15.000 Ft.
» Pályázati adatlap letöltése


Üzleti Vacsora a konferencia elõestéjén
» információ
IVSZ tagoknak 20.000 Ft + ÁFA
Nem tagoknak 35.000 Ft + ÁFA

Számlázás

A teljes részvételi díj tartalmazza a konferencián való részvételt, konferencia csomagot, csütörtökön két kávészünetet, ebédet és vacsorát, pénteken egy kávészünetet és ebédet. A megadott díj 28.000 + ÁFA (35.000 Ft) közvetített étkezést tartalmaz.

A napijegy az adott napra tartalmazza a konferencia csomagot, a konferencián való részvételt, kávészüneteket, ebédet valamint a vacsorát. A csütörtöki napijegy 18.000 Ft + ÁFA (22.500 Ft), a pénteki napijegy 10.000 Ft + ÁFA (12.500 Ft) közvetített étkezést tartalmaz.

A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezõje fizeti, ezért a részvételi díjakban foglalt közvetített étkezések mértéke a számlán külön fel lesz tüntetve.

Lemondás

A megrendelt szolgáltatások lemondása kizárólag az Asszisztencia Kft-nek címzett írásos formában történhet. 2013. szeptember 1. elõtti érkezõ lemondások esetén 80% visszatérítésére van mód. 2013. szeptember 1. után nincs mód lemondásra és visszatérítésre, de helyettesítõ személy regisztrációja lehetséges.

Letöltések

» Regisztrációs feltételek
» Jelentkezési lap
» Bankkártyás fizetés ûrlap