Kiállítói felhívás

A szakmai szervezők szándéka, hogy a cégeknek olyan tudományos megjelenési lehetőséget biztosítsanak, mely emeli a rendezvény színvonalát és amely az érdeklődő résztvevők szakmai munkáját segíti.

Úgy gondoljuk a kongresszus kitűnő alkalmat kínál az érintett cégeknek arra, hogy egy rendezvényen találkozhassanak a jövő ifjú, feltörekvő orvosaival, a szakmai döntéshozókkal és az őket segítő személyzettel egyaránt.

Kínálatunkban szerepel

kiállítási terület,
hirdetési felület a Programfüzetben,
szóróanyag elhelyezése a kongresszusi táskában.

A kiállítói díj tartalmaz ingyenes céges képviselői regisztrációt – visszaigazolásban szereplő létszámban, amelynek tartalma:

  1. Kongresszusi programfüzet, névkitűző
  2. Tudományos programokon való részvétel és pontszerzési lehetőség
  3. Kávészüneti fogyasztás

Az esti, társasági programokon való részvétel megrendelése a céges képviselők jelentkezésével együtt online rendszerünkön keresztül lehetséges a megfelelő díjkategóriák megjelölésével.

Kérjük, keressenek bennünket a fentiektől eltérő ötleteikkel, hogy cégük konferencia megjelenése a lehető legjobban kielégítse igényeiket. Partnerek vagyunk különleges megjelenési formák kialakításában is.

Köszönettel vesszük, ha kedves régi és új partnereink lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak a kongresszus sikeres és színvonalas lebonyolításához.

Kapcsolat

A részvétellel kapcsolatos információkkal, Jelentkezési lap igénylésével keressék kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Szilágyi Ildikó
Telefon: +36 (1) 350-1854
Fax: +36 (1) 350-0929
Email: gyt_at_asszisztencia.hu

Várjuk mielőbbi szíves jelentkezésüket!