gyermektrauma_at_asszisztencia.hu
  +36 1 350 1854

Ajánlott programok

Tisztelt Kollégák, Kedves Vendégünk!

Szeretném főleg azok figyelmébe ajánlani az alábbi programokat, akik még nem jártak Tokaj-Hegyalján, az októberi gyermek-traumatológiai vándorgyűlés hétvégéje ugyanis erre kiváló lehetőséget nyújtana.

Aki a Rákóczi emlékekre kíváncsi, ellátogathat Rákóczi szülőházához Borsiba (Szlovákia), Sárospatakra, valamint a közelben lévő Széphalomba, Kazinczy Ferenc mauzóleumához. Ugyanezen az útvonalon fekszik Sátoraljaújhely, ahol a város látnivalói mellett el lehet látogatni a kalandparkba.

Nem hagyható ki a tarcali áldó Krisztus-szobor, a felújított mádi zsinagóga, s aki egy kissé távolabb merészkedik, a boldogkői várat és a boldogkőújfalui „kőtengert” csodálhatja meg.

A Tisza túloldalán található Szabolcs község, honfoglalás-kori földvárával és Árpád kori templomával. 1092 május 20-án Szent László vezetésével itt országos zsinatot tartottak. A község másik nevezetessége a Mudrány kúria, ahol Móricz Zsigmond „Ebéd” című novellája játszódott.

Úgy gondolom, ezek a látnivalók talán megérnek egy szombat-vasárnapi ittlétet, elsősorban azok számára, akik még nem jártak ezeken a helyeken. A kongresszus után jó szórakozást kívánok!


Dr. Noviczki Miklós

   Letöltések

Programfüzet letöltése

   Támogató

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok
Tokaj Hétszőlő Zrt.

   Kiállítók

Bewege Medical
DePuy Synthes
LBT Kft.
Medimetál Kft.
Ortobrace Kft.
Ortoprofil Magyarország Kft.