Meghívó

Az Európai Elhízás Napja alkalmából tisztelettel meghívjuk a Magyar Elhízástudományi Társaság „Mérlegen az energia-egyensúly” című 66. konferenciájára, amely a Magyar Sporttudományi Társasággal közösen kerül megrendezésre 2015. május 16-án 9-13 óra között Budapesten, a Magyar Sport Házában.

A Magyar Elhízástudományi Társaság számos sikeres tudományos nyíltszíni műhelyvitát tartott a szervezet intermedier anyagcseréjével összefüggő klinikai kérdésekről. Legutóbbi rendezvényünkön „Kezelhető-e az elhízás? – A praxisközösség jelentősége” címmel arra kerestük a választ, hogy milyen preventív és terápiás lehetőségek állnak rendelkezésre az elhízás epidémiájának megfékezésére gyermek és felnőttkorban. A három szekcióban tárgyalt konferencia üzenete volt, hogy a társszakterületek együttműködése, praxisközösségek kialakítása nélkül nem lehet hosszú távon eredményes intervenciót elérnünk.

Az aktuális tudományos műhelyvita keretében megrendezésre kerülő konferencián górcső alá vesszük az energia-egyensúly elméletét és gyakorlatát, és tárgyaljuk a táplálkozás, a hidratáció, az étrend-kiegészítők, valamint a fizikai aktivitás és sport energiamérlegben betöltött szerepét.


Tisztelettel:

Dr. Jákó PéterProf. Tóth MiklósDr. Halmy Lászlóné Eszter
a MET tiszteletbeli elnökeaz MSTT elnökea MET ügyvezető elnöke

   Letöltések

Programfüzet