ao_at_asszisztencia.hu
  +36 1 350 1854

Lemondási feltételek

Lemondási szabályok

A részvétel lemondását minden esetben írásban kell jelezni az Asszisztencia Kft-nek. A befizetett díjak visszatérítésére kizárólag az alábbi esetekben van mód:

Részvételi díj visszafizetése: 2015. november 03. előtti lemondás esetén   a részvételi díj 80%-át visszatérítjük,
2015. november 03. utáni lemondás esetén   visszatérítésre nincs mód, de helyettesítést elfogadunk.

No show (Távolmaradás)

A szervezők mindent megtesznek egy sikeres kongresszus lebonyolítása érdekében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ehhez szükséges anyagok, étkezések, egyéb szolgáltatások megrendelését a szervezők a megadott határidőkön túl már nem módosíthatják. Emiatt a megrendelt, de igénybe nem vett szállodai szobák, illetve le nem mondott részvételi díjak megrendelő általi megfizetésétől a szervezők nem tudnak eltekinteni. Helyettesítő személy megnevezése azonban minden esetben elfogadható.

Rendezvény törlése

A szervezők fenntartják a jogot, hogy elégtelen jelentkezés, vagy a sikeres rendezést meghiúsító egyéb körülmény bekövetkezése esetén a rendezvény tervezett kezdése előtt 1 hónappal a teljes rendezvényt töröljék. A rendezvény törlése esetén a szervezők ezen honlapon nyújtanak tájékoztatást, illetve a jelentkezőket írásban is értesítik. A meghíusúlt rendezvényre érkezett befizetéseket a szervezők visszatérítik.