ANDROKURZUS II: Korszerű spermavizsgálat
2018. március 23-24. - Eger

Lemondási feltételek

Lemondási szabályok

A részvétel és a szállásfoglalás lemondását minden esetben írásban kell jelezni az Asszisztencia Kft-nek. A befizetett díjak visszatérítésére kizárólag az alábbi esetekben van mód:

Részvételi díj visszafizetése: 2018. március 10. előtti lemondás esetén a részvételi díj 80%-át visszatérítjük.
Határidő után érkező lemondás esetén visszatérítésre nincs mód, de helyettesítést elfogadunk.

No show (Távolmaradás)

A szervezők mindent megtesznek egy sikeres kongresszus lebonyolítása érdekében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ehhez szükséges anyagok, étkezések, egyéb szolgáltatások megrendelését a szervezők a megadott határidőkön túl már nem módosíthatják. Emiatt a megrendelt, de igénybe nem vett szállodai szobák, illetve le nem mondott részvételi díjak megrendelő általi megfizetésétől a szervezők nem tudnak eltekinteni. Helyettesítő személy megnevezése azonban minden esetben elfogadható.

Rendezvény törlése

A szervezők fenntartják a jogot, hogy 20 fő alatti jelentkezés esetén, vagy a sikeres rendezést meghiúsító egyéb körülmény bekövetkezése esetén a rendezvény tervezett kezdése előtt 1 hónappal a teljes rendezvényt töröljék. A rendezvény törlése esetén a szervezők ezen honlapon nyújtanak tájékoztatást, illetve a jelentkezőket írásban is értesítik. A meghíusúlt rendezvényre érkezett befizetéseket a szervezők visszatérítik.