Meghívó

Tisztelt Kollégák!

Remélem kellemes emléketek maradt a 10 évvel ezelőtti győri Kézsebészeti Kongresszusról. Most ismét Győr adhat otthont a soronkövetkező tudományos ülésnek. Nagy megtiszteltetés ez számunkra azért is, mert 15 éves lesz Kézsebészeti Osztályunk.

A kongresszus fő témáit - a MKT Vezetőségével együtt - úgy igyekeztünk meghatározni, hogy kellő érdeklődésre tartson számot. Ugyan a sajkacsont törések ellátásával már több alkalommal foglalkoztunk, az idő múlásával azonban azt gondolom az ellátási taktikánk is változott, tehát érdemes újra foglalkozni vele.

A manapság egyre szaporodó - legalábbis Győrben ez a tapasztalatunk - carpal tunnel syndromás esetek indokolják a főtémák közé való felvételét. A kongresszuson szándékunk egy kicsit a továbbképzéssel is foglalkozni, ezért választottuk erre a hüvelykujjképzést. Emellett a szabad témák tág lehetőségeket adnak egyéb előadások megtartására is. Természetesen a szellemi munka mellett a gasztronómiai örömökre is hangsúlyt fektetünk, és a kultúrát is igyekszünk becsempészni a programba.

Szakmai ismereteink bővítésére és a barátságok ápolására szeretettel várunk mindenkit!


Dr. Király Géza