» Köszöntő
» Általános információk
» Absztrakt felhívás
» Tervezett Program
» Szerzői index
» Szállodai elhelyezés
» Regisztráció, Befizetés


Határidők:
Absztrakt beküldés
» 2008. július 15.

Szállásfoglalás
» 2008. augusztus 20..

Értesítés szerzőknek
» 2008. augusztus 15.


Letöltések:
» Programfüzet
» Első Értesítő
» Jelentkezési lap
» Bankkártya Űrlap

Fő Támogatók:

Kiállítók, Támogatók:

Gutta Hungary Kft.
GYSGY Reha Kft.
Konsens Kft.
Materiál Impex Kft.
Medimetál Kft.
Merck Serono
Sanatmetál Kft.

Köszöntő

Tisztelt Kollégák!
Kedves Barátaim!


Viharos időkben, rendhagyó módon, szinte szükségállapotként megrendezett kongresszusra, tudományos összejövetelre van szerencsém a Magyar Kézsebész Társaság tagjait 2008. szeptemberében meghívni.

Az egészségügy tudatos szétrombolása osztályokat, ellátóhelyeket lehetetlenített el, zárt be, de reményeink szerint főnix madárhoz hasonlóan a kézsebészet is képes elpusztíthatatlanul megújulni. A frissen alakult budapesti és miskolci kézsebészeti centrumok a jövő első lépése gyanánt talán világítótoronyként szerepelhetnek a magyar kézsebészet életében. Szerepükhöz, céljukhoz és hivatástudatukhoz méltóan már megalakulásuk évében felvállalták a legmostohább körülmények között az idei kongresszus megszervezését. Az utolsó utáni pillanat, a központi anyagi támogatás teljes hiánya, a legtöbb cég profitorientációval magyarázható elfordulása ellenére néhány lelkes szervező és mellettük kiállító cég segítségével igyekszünk méltó rendezvényt létrehozni, melynek célja a szakmai tevékenység megbeszélése, a tudományos irányelvek bemutatása és a jövő útjának keresése lesz.

Rendezvényünk színvonalát a neves belföldi és külföldi előadók mellett az Önök, a Ti részvételetek tudja igazán emelni. Ezért szeretettel hívunk meg minden kézsebészt, minden kézsebészettel szimpatizáló vagy a kézsebészet iránt érdeklődő kollégát a 2008. szeptember 19-20-án Budapesten, az Aesculap Akadémián megtartandó éves kongresszusra és közgyűlésre.

Dr. Szabó Zsolt, Ph.D.

Szakmai Információ
Dr. Szabó Zsolt Ph.D. c. egyetemi docens
Email: zsoltszabo@axelero.hu

Kongresszusi Titkárság
ASSZISZTENCIA Szervező Kft.
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 20.
Tel: +36 1 350 1854 fax. +36 1 350 0929
Email: kezsebesz@asszisztencia.hu